Bedrijfsprofiel

Het Grootboek is opgericht in januari 2005 en opereert vanuit Helmond. Onze organisatie onderscheidt zich van andere administratiekantoren door een zo persoonlijk mogelijke dienstverlening en vanzelfsprekend een ondersteunende opstelling waar het gaat om fiscale en financiële aangelegenheden.

Door samenwerking met een aantal zelfstandig werkende specialisten uit verschillende disciplines zijn we in staat om de rechterhand van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf te zijn. Samen met de ondernemer zorgen wij voor een goede administratie, welke zowel de ondernemer als ons de juiste gegevens oplevert en om er voor te zorgen dat de ondernemer de juiste beslissingen op het juiste moment kan nemen.

NOAB aangesloten

logo noabHet Grootboek is lid van de NOAB, Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Aansluiting van ons kantoor bij de NOAB houdt in, dat onze medewerkers voortdurend opleidingen, cursussen en seminars dienen te volgen om met de laatste ontwikkelingen op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied op de hoogte te blijven. Voor de cliënt betekent dit een garantie van kennis en kwaliteit, voor Het Grootboek houdt het lidmaatschap een erkenning van deskundigheid in.

Persoonlijke aandacht

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze klanten persoonlijke aandacht krijgen. Omdat de lijnen kort zijn, één telefoontje is voldoende, kunnen wij adequaat op alle vragen reageren en de mensen gelijk te woord staan. En mochten we niet het antwoord paraat hebben dan zoeken we de kwestie haarfijn uit en bellen zo snel mogelijk terug.

Kwaliteit- prijsverhouding

Door de lage overheadkosten van ons kantoor kunnen wij een hoge kwaliteit in dienstverlening garanderen tegen redelijke prijzen.
Bij ons kantoor staan prijs en kwaliteit nog in de juiste verhouding!!!